Javascript Menu by Deluxe-Menu.com

Udvælgelse

Er du alene om de store beslutninger?
Få en erfaren mentor eller opret et virksomhedsråd!

Virksomhedsråd

Som direktør/ejerleder tager du alle store beslutninger selv - måske i samråd med betroede darbejdere, familiemedlemmer, bank og revisor.
Alligevel føler du, at der af og til mangler noget. Du har overvejet en professionel bestyrelse, men ønsker ikke de formaliteter, som følger med.
Hvis du står i dén situation, kan et virksomhedsråd være svaret.

Med et virksomhedsråd får du

• professionelt med- og modspil
• adgang til vigtig viden og erfaring
• kompetencer du kan bruge i hverdagen
• “en bestyrelse“ - uden at afgive ”magt”

Lad dig udfordre til at gøre det endnu bedre!

Virksomhedsrådet er en lille gruppe mennesker med viden og kompetencer, der supplerer dig på områder, som er vigtige for den fortsatte udvikling af din virksomhed.

Det er professionelle sparringpartnere, som udfordrer dig til at tage de rigtige beslutninger om din virksomhedens drift og langsigtede strategi.
Rådets medlemmer får stort indblik i din virksomhed, dens grundlag og værdier og har dermed det bedste udgangspunkt for at hjælpe dig til gode beslutninger.

ders fornemste opgave er at knytte de rigtige mennesker til virksomheden.
Når det gælder medlemmer til virksomhedsrådet stilles særlige krav om viden, erfaring, kompetencer og tidligere erhvervssucceser.

Bestyrelsesforum rådgiver dig, når du skal søge og udvælge medlemmer til dit virksomhedsråd.
På basis af en foranalyse og Bestyrelsesforums emnebank med potentielle virksomhedsrådsmedlemmer tilbyder vi at finde de helt rigtige mennesker, som kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

Kontakt os!
Hvis du vil vide mere om virksomhedsråd og/eller andre af de områder, vi arbejder med, er du meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende bestyrelse@bestyrelsesforum.dk Eller find din rådgiver i lokalområdet på vor hjemmeside her

Virksomhedsmentor

Mentorskab handler om dialog og samspil!

Har du bebov for hjælp og støtte til den langsigtede virksomhedsudvikling for at øge lønsomhed og vækst i din virksomhed?

En VirksomhedsMentor kan hjælpe dig med viden og kompetencer for at undgå og omgå faldgrupper og forhindringer.

Vi tilbyder VirksomhedsMentorer fra vor kandidatbank, som har en solid baggrund fra lederjobs i dansk og internationale erhvervsliv. De har interesse for udfordringerne i små- og mellemstore virksomheder og har tid og mulighed for at engagere sig i dine spørgsmål.

Er du interesseret i at høre mere om VirksomhedsMentorer kan du kontakte Bestyrelsesforum telf. 3962 6035 eller mail bestyrelse@bestyrelsesforum.dk eller du kan udfylde denne kontakt formular: Klik her
Kontakt
(kontortid 9.00 - 17.00) : - Telefon: 39 62 60 35 - E-mail: bestyrelse@bestyrelsesforum.dk
Adresser: Bestyrelsesforum, Strandvejen 100, 2900 Hellerup eller Bestyrelsesforum, Havneparken 2, 7100 Vejle
© 2013 | Bestyrelsesforum - Alle rettigheder forbeholdes
Adidas Yeezy 950 M Stephen Curry 2 Timberland Mens Boots Shoes Air Jordan Shoes Adidas Nmd Sneakers Adidas Tubular Suede Herren MBT Shoes Nike Internationalist NMD adidas store online Adidas Ultra Boost Shoes Adidas Ultra Boost Shoes Adidas NMD XR1 Sneakers Nike Flyknit Air Max Adidas Yeezy 350 Boost Turtle Dove Nike Air Max 2016 Adidas NMD Schuhe Adidas Originals Stan Smith Adidas Yeezy Boost Adidas Yeezy Boost Adidas NMD R1